"Черешката на тортата" определено ни е едно от любимите предавания, затова следим с интерес новите епизоди на кулинарното шоу.
Днес ще ви представим рецептата на Жени Калканджиева, с която тя изненада своите гости:
Необходими продукти:
2 ананаса
500 гр. ягоди
500 гр. малини
500 гр. боровинки
черен шоколад
кедрови ядки
люти чушки
прясна мента
Начин на приготвяне:
1. Двата ананаса се белят и се смилат, докато не се постигне консистенция на пюре.
2. Полученото пюре от ананас се разпределя в чинии за супа и се поръсва с ягоди, малини, боровинки.
3. Добавя се настърган черен шоколад, кедрови ядки, ситно нарязани люти чушки и листа от прясна мента.
4. Плодовата супа се консумира с удоволствие.
Вижте още:
- Рецептата на Цветомир Иванов от "Черешката на тортата": баба гануш
- Рецептата на Дичо от "Черешката на тортата": разядка с авокадо
- Рецептите на Даниел Ангелов от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Васил Гюров от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Сантра от "Черешката на тортата"
- Рецептите на Лора Караджова от "Черешката на тортата"