"Черешката на тортата" определено ни е едно от любимите предавания, затова следим с интерес новите епизоди на кулинарното шоу.
Днес ще ви представим рецептата на певицата Веси Бонева, с която тя изненада своите гости:
Необходими продукти:
500 – 800 гр. брашно от лимец
400 мл. вода
1 ч.л. хималайска сол
5 с.л. ябълков оцет
1 ч.л. сода за хляб
Начин на приготвяне:
1. В дълбок съд се смесват брашното от лимец, 400 мл. вода, хималайската сол, 5 с.л. ябълков оцет и 1 ч.л. сода за хляб.
2. Продуктите се разбъркват до получаване на хомогенна смес.
3. Сместа се изсипва в правоъгълна тавичка и се пече на 180°С, 40 – 50 минути до готовност.
Вижте още:
- Рецептата на Цветомир Иванов от "Черешката на тортата": баба гануш
- Рецептата на Дичо от "Черешката на тортата": разядка с авокадо
- Рецептите на Даниел Ангелов от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Васил Гюров от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Сантра от "Черешката на тортата"
- Рецептите на Лора Караджова от "Черешката на тортата"