Тази седмица един от 5-те звездни готвачи в "Черешката на тортата" е певицата Прея.
Тя поднесе на своите гости пикантното ястие Jalapeño poppers, което можете да си направите и вие вкъщи.
Вижте цялата техника на рецептата и какво ви е необходимо, за да си приготвите това ястие лесно и вкусно...
Необходими продукти:
люти чушлета Шипка
крема сирене
чедър
лимонови корички
За соса:
кисело мляко
копър
щипка пушен червен пипер
Начин на приготвяне:
Режем чушлетата напречно през средата, почистваме добре от семки и ципи. Смесваме настъргания чедър с крема сирене в съотношение 3:1. Добавяме лимонови корички, сол и черен пипер на вкус. Пълним чушлетата с получената смес и печем на 180 градуса, докато плънката добие златист цвят. Сервираме с млечния сос.
Още:
- Рецептата на Есил Дюран за лодки от патладжан от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Вяра Атова от "Черешката на тортата"
- Рецептата за борш на Дивна в "Черешката на тортата"
- Рецептата за питка на Антон Стефанов от "Черешката на тортата"
- Рецептата за фламбирана пица на Ирен Кривошиева от "Черешката на тортата"
- Рецептите на Даниел Ангелов от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Васил Гюров от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Сантра от "Черешката на тортата"
- Рецептите на Лора Караджова от "Черешката на тортата"
- Рецептата на Маги Вълчанова от "Черешката на тортата": Спагети с тиквички и скариди