Тази седмица Edna и „На кафе“ ще бъдат био в отговор на повишения интерес към темите здравословен начин на живот и хранене.
Всеки ден екипът на предаването ще гостува на различни био ферми, за да представи на живо как се отглеждат малко познати за масовия зрител продукти.
Вчера екипът "На кафе" се пренесе под Белоградчишките скали, за да демонстрира как в специална ферма се отглеждат лечебни ягоди, които растат под звуците на Моцарт, зареждат се енергийно от пирамиди сред лехите и се напояват с хомеопатично заредена вода.
A днес те бяха в китното разложко село Горно Драгалище ще видим как от естествени продукти по стара технология се приготвя уникалния за този край колбас – нафпавок.
Вижте от видеото долу как се прави нафпавок и колко е важно да приемаме продукти, отгледани и култивирани от местни с традиционни методи.
Вижте още и къде беше репортерът на "На кафе" в понеделник, в началото на биоседмицата –––>>>
Американската мечта в България - биоферма и много любов