Как да си направите прочутата италианска паста с рагу

Италия заема първото място в света, когато става дума за паста. Никъде другаде няма толкова видове - спагети, талиателе, ригатони, пене, фузили, канелони, равиоли. Болоня пък е считана за кулинарната столица на Италия.

Но ако отидете в Болоня, непременно трябва да опитате най-известната рецепта за италианска паста с рагу. Италианците често правят рагу през уикенда и след това го консумират на порции през седмицата.

Как да си направите вкъщи таза паста с рагу? Ето един вариант на ястието за четирима души, който доказва, че дори в класическата рецепта може да има щипка креативност.

Любимата ти паста издава характера ти

За приготвянето на ястието са необходими следните продукти:

  • Паста – 1,5 кг
  • Лук – 50 гр
  • Моркови – 50 гр
  • Целина – 50 гр
  • Мляно говеждо месо – 300 гр
  • Доматен сос – 500 гр
  • Розмарин и мащерка, спанак, рикота и пармезан

Ястието се вари на бавен огън 2 – 3 часа, а как точно да го приготвите вижте във видеото от канала "Try This" във Vbox7.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти