Някои от нас са любители на вчерашната храна, други – не чак толкова.
Но между остатъците има някои, които стават по-вкусни един ден след приготвянето им.
Ето и пет от тях.
Повечето от тях се подобряват с възрастта, независимо дали са аржентинско локро, етиопски доро уот или нашенска манастирска яхния.
Брауни
Ако сте силни, може да оставите тавичката с ненарязания американски какаов сладкиш за един ден и така да отложите и засилите удоволствието.
24-те допълнителни часа помагат на лакомството да развие целия потенциал на вкуса и аромата.
Слоевете паста, сос и сирене се нуждаят от време, за да проникнат един в друг. Така претоплянето на следващия ден ще донесе само кулинарни облаги.
Ако оставите бобената манджа за един ден на мира, тя ще ви се отплати с още по-добър вкус.