До Великден остават само няколко дни и е време да помислим какво ще сложим на празничната трапеза, на която всички ще се съберем с най-близките си хора и ще се радваме на деня.
По традиция на Великден хапваме козунаци и яйца, но третото обичани ястие, което винаги присъства на софрата е агнешкото месо.
Събрахме някои от най-вкусните и интересни рецепти за агнешко, които да заменят традиционното печено на фурна агне, за да разнообразите празничния обяд или вечеря.
Вижте нашата селекция от рецепти и се развихрете в кухнята по Великден.
***
Агнешки бут с карамелизирани лукчета
Агнешки дроб в було за 15 минути
Агнешко филе с бадемова коричка
Агнешка мусака с коприва и картофи
Агнешки котлети с джоджен и лимон
Пробвайте ястията, които сме подготвили за вас още днес и ни споделете как ви се е получило и най-важното - дали е било достатъчно вкусно, за да го приготвите отново!
За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.