Специално

Очакваме ви на щура и много забавна „Калпазанска есен“. Лятото свършва, игрите продължават!

игри
Снимка: iStock

Очакваме ви на „Калпазанска есен“! С първото събитие на „Новите родители“ ви каним да се потопите в света на игрите, състезанията, песните, танците, надпреварите и още много други забавления!

На 28 септември от 10:00 часа, на амфитеатъра на Sofia Ring Mall каним вас - малки, големи, по-големи, отдавна пораснали деца и такива, изпили точно навреме хапчето на Пипи „никога да не порЕсна“, за да останете завинаги в забавното време на детството. Събитието е предназначено за деца над 5 години. В част от предизвикателствата, които ви очакват, можете да се включите и семейно.

Калпазанска есен
Снимка:

Какво сме подготвили за вас?

Състезания по Заешка надпревара или иначе казано: бягане с чували; отборна борба по дърпане на въже; най-точен мерник в състезанието по дартс, в което се надяваме да открием новия Робин Худ; баскетболни подавания и кошове, където ще покажем, че не само ЛеБрон Джеймс може да скача и да стреля точно; щафетно бягане за двама със Златната ябълка, в което нищо не е такова, каквото очаквате. И още: рисуване с тебешир по асфалта и рисуване с пръсти за малките творци. За доброто настроение на всички ще се погрижат децата от вокална група „Смехоранчета“. Ще видите демонстрации по айкидо от клуб „Тендокан Доджо“, както и по зумба. Децата на цирк „Колозеум“ ще дойдат специално, за да покажат невероятните си умения. Разбира се, като на всяко състезание, ще има и награди за победителите.

Пълната програма на всички зони на събитието може да видите в сайта на събитието. 

Участието е напълно безплатно, изисква се единствено предварителна регистрация тук.

Лятото свършва, игрите продължават! Ще ви очакваме на „Калпазанска есен“ на 28 септември от 10:00 ч. на амфитеатъра на Sofia Ring Mall. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти