Специално

На 14 септември в-к "Телеграф" подарява луксозна ученическа програма за двата срока

На 14 септември в-к "Телеграф" подарява луксозна ученическа програма за двата срока
Снимка: Thinkstock

Верни на традицията и тази година, в навечерието на 15 септември вестник „Телеграф“ ще подари на читателите си луксозна ученическа програма.

Програмата е размер А4 с две лица – дните от понеделник до петък, с часовете за първи и втори срок. Изобразени са любими герои от приказките.

програма
Снимка: Телеграф

Програмата ще бъде вложена в средата на вестника и няма да се предлага отделно. Ако не намирате вложката, моля да се обърнете към продавача на любимия вестник.

програма
Снимка: Телеграф

Вестник „Телеграф“ на 14 септември ще предложи на читателите си много интересни четива - 32 страници основен вестник, 40 - странично приложение „Уикенд“, 12 страници „МАГ Зодиак“ и 9 страници подарък, пълни с кръстословици, игри, судоку, пъзел, забавни ребуси, вицове. И още... последни новини от страната и света, лайф, футбол и спорт, интервюта, анализи и много полезни и любопитни четива за почивния ден. Цената на вестника в обем 72 страници остава непроменена – 2 лв.

Изданието с подарък ученическа програма може да намерите на местата за продажба на преса в цялата страна – обекти на „Български пощи“, вериги хранителни магазини, бензиностанции, молове, квартални магазини и др.

Вестник „Телеграф“ честити първия учебен ден на всички малки, големи и още по-големи читатели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти