Начало Вкусно

Къри с кюфтета

С букет от пикантни вкусове

Къри с кюфтета Снимка: vbox7.com

Необходими продукти: за кюфтетата: 600 г телешка кайма 80 мл олио 2 глави лук 20 г пресен джинджифил 2 скилидки чесън 1/4 връзка магданоз 2 с. л. кетчуп 1 с. л. гарам масала сол на вкус за кърито: 40 мл ...

Прочети цялата рецепта

Закуска

кексче

Кексчета „Рунеберг“

Необходими продукти: 100 г краве масло 100 г захар 60 г чаени бисквити 60 г белени бадеми 60 г брашно 1 яйце 1 с. л. ликьор „Амарето“ 1 ч. л. бакпулвер за глазурата: 50 г пудра захар сок от лимон за соса: 100 г кафява захар 60 г краве масло 50 мл животинска сметана 1 с.л....

Прочети цялата рецепта

Техники

Предястие

моркови

Пикантна салата от моркови

Необходими продукти: 400 г моркови 50 г печени белени фъстъци 50 мл олио 1 зелена люта чушка 1/2 лимон 2 с. л. сусам 1 с. л. черен синап 1 ч. л. семена от кориандър 1/4 ч. л. куркума сол на вкус Начин на приготвяне: Синапът, сусамът и...

Прочети цялата рецепта

Супи

Основни

ф

Рецептите на Катето Евро: зрял боб в гърне

Моя дядо Петър, който ме е отгледа, държеше много на храната, искаше да му се приготвят минимум по 4-5 ястия на ден. Както вече съм казвала за него, не уважаваше постните храни - казваше им - гарнитура, но обичаше да има боб и баба...

Прочети цялата рецепта

Десерти

реване

Кокосово реване

Необходими продукти: 400 г краве масло (със стайна температура) 300 г захар 150 г кокосови стърготини 130 г брашно 4 яйца 1 ч. л. бакпулвер кората от 2 портокала за сиропа: 200 г захар сокът от 1/2 лимон Начин на приготвяне: Маслото се разбива със захарта, докато сместа побелее....

Прочети цялата рецепта

Коктейли

смути

Как да приготвим смути за нея и него

Необходими продукти за основата: шепа боровинки 2 ябълки 1 банан малко вода За да приготвите смути за нежния пол, добавете ягоди и тиквени семки. Смутито за него трябва да съдържа тиквени семки и броколи. Малчуганите се нуждаят от витамини от групата В, за да растат здрави и умни,...

Прочети цялата рецепта

Вегетарианство

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.