Необходими продукти за 4-5 порции:
около 200 г сурово кашу
3 банана
2 ч.л. семена от чиа
4-5 с.л. кокосово масло
1 с.л. сурово какао на прах
мед на вкус
ванилия
За поръсване:
счукани какаови зърна
годжи бери
Начин на приготвяне:
На много слаба температура разтопете кокосовото масло. В блендер или кухненски робот смелете всички продукти за крема до получаване на гладка консистенция. Разделете на две части.
В едната сложете чиата, а в другата какаото на прах. В купички или чаши изсипете по малко от кафявата смес (тази с какаото на прах), а върху нея на втори пласт сложете и от бялата (тази с чиа семената).
Декорирайте с годжи бери и счукани какаови зърна и приберете в хладилника, докато се охлади добре.
Полезен крем
За закуска
20002