Начало Вкусно Вегетарианство
Интересно основно, което лесно се превръща в сандвич

Интересно основно, което лесно се превръща в сандвич

Кюфтета от риба

Необходими продукти: 400 г филе от сьомга 150 г топло пушена скумрия 50 г майонеза 2 стръка пресен лук 1 стрък стеблена целина 1/2 червена чушка 1/2 зелена чушка 4 с. л. зехтин 2 с. л. сок от лимон 1 ч. л. дижонска горчица 1 ч. л. сос „Уорчестър“ 1/4 ч. л. лют сос 1 щипка чесън на...

Прочети цялата статия
Здравословен пай от зеленчуци

Здравословен пай от зеленчуци

Наистина много бързо

Необходими продукти: 4 яйца 150 г извара 1 пакет замразени зеленчуци моцарела за настъргване черен пипер сол Начин на приготвяне: Разбийте яйцата и добавете извара и замразени зеленчуци. Подправете със сол и черен пипер. Печете на 180 градуса около 30 минути. Извадете пая и поръсете с...

Прочети цялата статия
Салата от репички с авокадо

Салата от репички с авокадо

Необходими продукти: 3 връзки репички 1 авокадо 50 г копринено тофу 1 връзка пресен кориандър 1 скилидка чесън 1 люта чушка сокът от 1/2 от лимон сол на вкус Начин на приготвяне: Авокадото се обелва.  Чушката се почиства от семките и се слага в блендер. Прибавят се тофуто, кориандърът,...

Прочети цялата статия
Постни зеленчукови кюфтета

Постни зеленчукови кюфтета

Апетитни и изкусителни

Необходими продукти: 400 г картофи 100 г фини овесени ядки 50 г замразен зелен фасул (тънък и кръгъл) 50 г замразен грах 20 г пресен джинджифил 1 скилидка чесън 1 прясна люта чушка 1/2 зелена чушка 1/4 глава лук 2 стръка мента 3 с. л. царевично нишесте 1 ч. л. сухо чили 1/2 ч. л. гарам масала 1/2 ч....

Прочети цялата статия
Херцогски картофи

Херцогски картофи

В постен вариант

Необходими продукти: 600 г стари картофи 50 г сурови тиквени семки (белени) 70 мл зехтин „Екстра върджин“ 1 стрък розмарин сол на вкус Начин на приготвяне: Картофите се обелват и се сваряват. Още топли, се намачкват с преса. Смесват се с наситнения розмарин, фино смлените тиквени...

Прочети цялата статия
1|2|3|>

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.