Необходими продукти:
3 връзки репички
1 авокадо
50 г копринено тофу
1 връзка пресен кориандър
1 скилидка чесън
1 люта чушка
сокът от 1/2 от лимон
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Авокадото се обелва.
Чушката се почиства от семките и се слага в блендер. Прибавят се тофуто, кориандърът, авокадото, лимоновият сок, чесънът и сол на вкус.
Смила се.
Репичките се измиват и се разполовяват. Поднасят се със зеления сос.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Салата от червено цвекло
Пролетна салата с круши, авокадо и карамелизирани орехи
Пъстрата руска салата
Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата