Необходими продукти:
500 гр. зелен фасул
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
2 домата
2 супени лъжици брашно
сол, черен пипер
червен пипер, чубрица,
магданоз
2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
Нарежете лука, морковите, чесъна и магданоза.
В купа настържете 2 средно големи домата.
Задушете нарязаните зеленчуци с малко мазнина, когато омекнат добавете зеления фасул.
Поръсете с червен пипер и долейте с вода.
Изчакайте зеления фасул да омекне и добавете сол, черен пипер и домати.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още по темата:
Как да приготвим сирене в пергамент
Пет рецепти с картофи
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Как да приготвим вкусна шкембе чорба
Картофи със сирене на фурна