Необходими продукти:
3 твърдо сварени яйца
2 сурови яйца
20-30 гр. кашкавал
1 ч. ч. галета
1 стрък магданоз и също толкова копър
1 белтък
1 ч. ч. олио
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете зелените подправки и настържете яйцата и кашкавала на едро ренде.
Смесете ги и прибавете суровите яйца, 2-3 с. л. галетата и подправките.
Оформете кюфтетата и ги оваляйте в белтък, който сте разбили на сняг, и галета.
В нагорещен тиган изпържете кюфтетата до златиста.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Защо точно чушки
История за чушки, пиперки и родни капии
Печени чушки с извара
Панирани чушки с доматен сос
Пълнени чушки с боб