Начало Вкусно Техники
Руло с тиквички и сирена

Руло с тиквички и сирена

С ароматна плънка

Необходими продукти: за тестото: 450 г брашно 40 г краве масло 200 мл прясно мляко 2 яйца 1 с. л. захар 1 ч. л. сол 1 пакетче суха мая за плънката: 300 г краве сирене 125 г сирене „Моцарела“ 100 г синьо сирене 30 мл зехтин 2 яйца 2 тиквички 2 скилидки чесън 1 ч. л. риган сол и черен...

Прочети цялата статия
Печени яйца със сос „Болонезе“

Печени яйца със сос „Болонезе“

С хрупкав хляб и аромат на чесън

Необходими продукти: 600 г смляно месо от телешка плешка 400 г смляно месо от свинска плешка 120 г бекон („Панчета“) 30 г сирене „Пармезан“ 40 г краве масло 400 мл телешки бульон 100 мл прясно мляко 1 консерва домати на кубчета (400 г) 200 мл червено вино...

Прочети цялата статия
Как се прави: Домашен пастет

Как се прави: Домашен пастет

Необходими продукти: 500 г пилешки дробчета 2 глави лук 1 връзка магданоз ½ масло 250 мл зеленчуков бульон 1 скилидка чесън комион черен пипер мащерка Начин на приготвяне: Задушете на слаб огън чесъна и лука с малко масло. Щом омекнат добачвте дробчетата, магданоз, мащерка, кимион, черен ...

Прочети цялата статия
Традиционни палачинки с нов пълнеж

Традиционни палачинки с нов пълнеж

С пиле и спанак

Необходими продукти: 1 глава лук 2 скилидки чесън 200 г гъби 400 г сварено пиле 150 мл. бульон 200 г заквасена сметана 100 г спанак 1 с.л. зехтин 20 г масло 75 г сирене Чедър  Начин на приготвяне: Запържете лука и гъбите в масло и зехтин. Прибавете нарязан чесън и свареното месо. Долейте...

Прочети цялата статия
Какво да приготвим за 20 минути

Какво да приготвим за 20 минути

Спагети с чесън, зехтин и магданоз

Необходими продукти: 300 г спагети 100 мл. зехтин 1/2 връзка магданоз 4 скилидки чесън 1 ч.л. чили 1 с.л. сол 30 г пармезан настъргана лимонена кора Начин на приготвяне: Сварете спагетите в подсолена вода за 8 минути. В зехтин запържете чесън и лют пипер. Прибавете спагетите, 100 мл вода и...

Прочети цялата статия
1|2|3|>

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.