Необходими продукти:
1 глава лук
2 скилидки чесън
200 г гъби
400 г сварено пиле
150 мл. бульон
200 г заквасена сметана
100 г спанак
1 с.л. зехтин
20 г масло
75 г сирене Чедър
Начин на приготвяне:
Запържете лука и гъбите в масло и зехтин. Прибавете нарязан чесън и свареното месо.
Долейте 150 ми. бульон и заквасене сметана. Овкусете със сол и черен пипер.
Когато започне да къкри, добавете спанак.
Разпределете сместа в готовите палачинки. Поръсете със сирене Чедър и печена 20 минути на 180 градуса.
Да ви е сладко!
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
В какво се крие чарът на палачинките
Шоколадови палачинки за закуска