Необходими продукти:
4 яйца
500-600 гр. зелени чушки
1-2 с. л. зехтин
200 гр. извара
200 гр. сирене
магданоз
Начин на приготвяне:
В тиган изсипваме зехтина, пускаме котлона на средна температура и добавяме нарязаните чушки.
Когато те омекнат, слагаме сиренето и изварата.
Смесваме добре с чушките и изсипваме яйцата, които сме разбили.
Бъркаме непрестанно, когато яйцата започнат да се втвърдяват, добавяме и наситнения магданоз.
Сервираме ги върху препечена филийка или сухар.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Още рецепти:
Ароматен омлет с чушки и гъби
Здравословен омлет
Миш-маш
Традиционна рецепта: миш-маш
По-полезната салата - с яйца