Необходими продукти:
400 гр. пилешко филе
300 гр. гъби
100 гр. топено сирене
бучка масло
2 – 3 лъжици олио
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете топеното сирене, магданоза и пилешкото филе.
В нагорещен тиган запържете овкусеното месо.
Добавете гъбите, когато месото порозовее.
За финал добавете маслото, чаша вода и топеното сирене.
Сервирайте топло с магданоз и настърган кашкавал.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Вкусен лучник с пиле
Пиле в патладжан на шиш
Пиле къри
Пиле с домати и маслини