Пилешки дробчета в бекон

Приятен вкус и аромат

Пилешки дробчета в бекон
Снимка: ThinkStock/Guliver
0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

500 г пилешки дробчета
500 г ивици бекон
сол, черен пипер, чубрица и лимон на вкус 

Начин на приготвяне:

Дробчетата се измиват много добре и се подслушват в хартия. Поръсват се със сол, черен пипер и чубрица и се оставят за 5 минути да усвоят подправките. 

Всяко дробче се свива в лента от бекон и се забива с клечка за зъби. Така приготвените дробчета се нареждат в тавичка, застлана с хартия за печене.

Пекат се в загрята на 200 градуса фурна за около 20 минути. Сервират се със салата или лимон.

Други рецепти:

Разядка с патладжани
Разядка с кестени и спанак
Разядка с чесън
Касапско мезе

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти