Печен лук със синьо сирене

Богат на аромати и вкусове

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

8 глави лук
250 г синьо сирене
60 г печени бадеми
1/2 връзка магданоз
4 стръка мащерка
олио за намазване
сланина за намазване на скарата 

Начин на приготвяне:

Лукът се почиства, разполовява се, намазва се с олио и се слага на предварително намазнена скара.

Поръсва се с листенца мащерка и се готви около 10 минути на слаб огън.

Поднася се гарниран със смес от накълцания магданоз и нарошеното синьо сирене и поръсен с наситнените бадеми.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Kашкавал, който не е паниран
За и против българския кашкавал
Тортички от патладжан и пушен кашкавал
Кашкавал на фурна с печени червени чушки
Бърза вечеря – запеканка с печени чушки

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти