Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
2 глави лук
1 връзка магданоз
½ масло
250 мл зеленчуков бульон
1 скилидка чесън
комион
черен пипер
мащерка
Начин на приготвяне:
Задушете на слаб огън чесъна и лука с малко масло.
Щом омекнат добачвте дробчетата, магданоз, мащерка, кимион, черен пипер и бульон.
Когато течността се изпари и дробчетата се сготвят, пасирайте до получаване на еднородна смес.
Охладете и поднесете върху филийка.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Интересно основно, което лесно се превръща в сандвич