Необходими продукти:
2 с.л масло
2 скилидки чесън
1/2 глава лук
300-400 г. спанак
1 ч.л. сол
1/2 ч.ч. хлебни трохи
1 пакетче крема сирене
1/2 ч.ч пармезан
2 с.л. копър
бутер тесто
2 филета от сьомга
1 яйце
Начин на приготвяне:
Задушете лук и чесън в масло. Към тях добавете и 400 г спанак, сол и черен пипер.
Щом спанака се задуши добавете сирената, копър и за финал хлебни трохи.
Премахнете кожата от рибата и я овкусете със сол и черен пипер.
Увийте я в бутер тесто, заедно с плънката.
Направете малки прорези в тестото, намажете с яйце и печете на 220 градуса до готовност.
Да ви е сладко!
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Най-хубавите подправки за риба