Необходими продукти:
5 яйца, рохко сварени
500 г телешка наденица
1 глава лук
5 скилидки чесън
1 връзка пресен магданоз
микс подправки, кимион, джоджен, червен пипер
5 жълтъка
галета
брашно
Начин на приготвяне:
Смесете вътрешността на наденицата с лук, чесън, магданоз и подправки.
Месете докато подправките се разпределят равномерно.
Оваляйте сварените яйца в брашно и ги увийте с кайма.
Преди да изпържите панирайте в брашно, яйце и галета.
Да ви е сладко!
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Сос за спагети с пиперки, праз и орехи
Яхния с праз лук и сушени сливи