Дип от кашу, босилек и магданоз

Лесна идея за вкусна разядка

2.57 от общо 7 гласа
15 мин.
Необходими продукти

120 г сурово кашу
1/2 връзка босилек
1/4 връзка магданоз
1 скилидка чесън
50 мл зехтин
сокът от 1/2 лимон
сол на вкус
за поднасяне:
1 краставица
1 тиквичка
1 морков 

Начин на приготвяне:

Кашуто се накисва за една нощ. След това се отцежда и се измива. Пюрира се заедно с чесъна, листата босилек и магданоз, зехтина и лимоновия сок. 

Получената паста се овкусява със сол. Наливат се и около 50 мл студена вода и се разбърква. 

Дипът се сервира с нарязани на гредички краставица, морков и тиквичка.

Прочетете още:

Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти