Необходими продукти:
2 тиквички
125 г сирене крема
1 картоф
1 глава лук
4 скилидки чесън
пресен магданоз
черен пипер
кимион
чубрица
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичките и картофа на еднакви кубчета.
Сварете ги в подсолена вода заедно с наситнения лук и чесън.
Когато омекнат, ги отцедете и пасирайте със сухите подправки и част от бульона.
За финал добавете крема сиренето и пасирайте повторно.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Бял борш с дълбок вкус
Френска лучена супа
Топла супа за студените вечери
Класическа пилешка супа
Пилешка супа по селски
Да си сготвим борш