Начало Вкусно Предястие

Пъстра салата с телешко

Идеална за обяд

Пъстра салата с телешко Снимка: vbox7.com

Необходими продукти: 1 салата айсберг 1 консерва царевица 1 консерва червен боб чери домати 1 чушка 1 глава лук 1 лайм 1 авокадо за дресинга  1 авокадо за украса Начин на приготвяне: Наситнете салатата ...

Прочети цялата статия
Как се приготвят прословутите гъби кладница

Как се приготвят прословутите гъби кладница

Идеални и за супа

Необходими продукти: 250 г гъби кладница 1/2 краве масло 2-3 скилидки чесън, нарязани на едро 2 стръкчета мента  1 с.л. заквасена сметана черен пипер сол Начин на приготвяне: Запържете чесъна в масло, след няколко минути добавете и почистените и нарязани гъби. Овкусете със сол и черен...

Прочети цялата статия
Поширани яйца с гъби

Поширани яйца с гъби

Вкусно основно без месо

Необходими продукти: 4 яйца 500 г дребни печурки 1 глава лук шалот 2 стръка мащерка 100 г спанак 100 г царевичен грис 600 мл прясно мляко 60 г краве масло 30 мл зехтин оцет за поширане сол и черен пипер на вкус сирене „Пармезан“ за поръсване див лук за поднасяне  Начин на...

Прочети цялата статия
Рецептите на Катето Евро: Фаршировани яйца

Рецептите на Катето Евро: Фаршировани яйца

Една от причините да направя кулинарната книга "Тетрадка за рецепти и спомени" е, че много мои приятелки ме питат какво да приготвят за хапване,когато хладилникът е празен. Винаги може да се измисли нещо, стига да имаш дори само яйца или лук. С едно-две яйца и малко олио,...

Прочети цялата статия
Пролетни картофи на фурна

Пролетни картофи на фурна

Още една идея как да ги приготвите

Необходими продукти: 1 кг дребни пресни картофи 125 г сирене „Моцарела“ 60 г краве масло (със стайна температура) 50 г сирене „Грюер“ 50 г крем сирене 1 връзка магданоз 2 скилидки чесън сол и черен пипер на вкус  Начин на приготвяне: Картофите се измиват добре,...

Прочети цялата статия
Салата от краставици със сметана и босилек

Салата от краставици със сметана и босилек

Свежа идея

Необходими продукти: 3 краставици 150 г заквасена сметана 1/2 връзка босилек 1 скилидка чесън 1 лайм 30 мл зехтин „Екстра върджин“ сол и пипер меланж на вкус  Начин на приготвяне: Краставиците се белят и се режат на парчета. Чесънът се стрива на паста с малко сол, смесва се с...

Прочети цялата статия
1|2|3|>

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.