Необходими продукти:
400 г сирене за печене
50 г орехи
50 г мед
4 клонки мащерка
1 с. л. зехтин
40 г масло
Начин на приготвяне:
Запечете сиренето в заграта мазнина за 2 минути.
Обърнете от другата страна и добавете масло, мащерка и орехи.
Овкусете със сол, черен пипер и мед.
Преди да сервирате поръсете с още малко мед.
Да ви е сладко!
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Kашкавал, който не е паниран
За и против българския кашкавал
Тортички от патладжан и пушен кашкавал
Кашкавал на фурна с печени червени чушки
Бърза вечеря – запеканка с печени чушки