Необходими продукти
2 бр. сирене „Камамбер“ (по 125 г)
8 филии хляб
4 стръка мащерка
3 скилидки чесън
зехтин за намазване
Начин на приготвяне:
Двете скилидки чесън се режат на филийки, а мащерката се накъсва.
В сиренето се правят малки прорези, в които се поставя от чесъна и мащерката.
Увива се в алуминиево фолио и се пече 10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Хлябът се намазва със зехтин и се запича във фурната до златисто.
Изважда се и и се натрива с чесън.
Запеченото сирене се поднася с филийките хляб.
Прочетете още:
Пилешка пържола
Картофи със сирене на фурна
Запечени картофи със сирене
Лесна рецепта за ароматни картофи на фурна
Мезе за мастика