Запечено сирене „Камамбер“

Страхотно мезе към чаша хубаво вино

2 от общо 4 гласа
20 мин.
Необходими продукти

2 бр. сирене „Камамбер“ (по 125 г)
8 филии хляб
4 стръка мащерка
3 скилидки чесън
зехтин за намазване

Начин на приготвяне:

Двете скилидки чесън се режат на филийки, а мащерката се накъсва. 

В сиренето се правят малки прорези, в които се поставя от чесъна и мащерката. 

Увива се в алуминиево фолио и се пече 10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор. 

Хлябът се намазва със зехтин и се запича във фурната до златисто. 

Изважда се и и се натрива с чесън. 

Запеченото сирене се поднася с филийките хляб.

Прочетете още:

Пилешка пържола
Картофи със сирене на фурна
Запечени картофи със сирене
Лесна рецепта за ароматни картофи на фурна
Мезе за мастика

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти