Топла есенна салата

Вкусна комбинация от цвят и аромат

Топла есенна салата
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

2 малки глави карфиол
3 глави червено цвекло
5 моркова
60 мл зехтин
1 връзка магданозза дресинга:
40 мл цитрус соев сос 
60 мл зехтин
2 с. л. горчица

Начин на приготвяне:

Карфиолът се почиства и се разделя на малки розички.  Морковите и цвеклото се обелват. Морковите се нарязват на шайби. 

Цвеклото се реже на кубчета. Зеленчуците се заливат със зехтина. Пекат се около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор. 

Сосът се смесва с горчицата и зехтина. Разбиват се с телена бъркалка.

Топлите зеленчуци се заливат с дресинга. Разбъркват се с наситнения магданоз и се поднасят.

Салата от червено цвекло
Пъстрата руска салата
Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти