1 опаковка готова майонеза (може и собственоръчно приготвена)
1 консерва риба тон
3-4 кисели краставички
копър/черен пипер
Научих се да правя разядки и мезета за ракия, когато пропих, а това стана, когато бях на 35 години.
Дотогава никога не бях пила алкохол.
Научиха ме едни приятели, за които в събота и неделя беше закон да се съберат на масата и да обядват семейно.
Та те приготвяха много разядки и мезета и все ме караха да опитам 20 гр ракийка, но аз все отказвах и те ми обяснявахада опитам глътка ракия и веднага мезенце. Та аз така и направих и от тогава у нас винаги освен салата има и разядка.
Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.
Тази разядка е една от любимите на сина ми. Колкото и да се старая Сашко все ѝ намира кусури.
Но все пак винаги омита чинията с нея.
Тук техниката е лесна. Просто смесвам продуктите и оформям красиво в малка купичка.