Необходими продукти:
1 салата айсберг
1 консерва царевица
1 консерва червен боб
чери домати
1 чушка
1 глава лук
1 лайм
1 авокадо за дресинга
1 авокадо за украса
Начин на приготвяне:
Наситнете салатата айсберг. Смесете царевицата и боба и ги прибавете към айсберга.
Прибавете още - няколко разполовени чери домата, чушка и лук.
Овкусете тънко нарязана телешка пържола със сол и черен пипер и я запържете в сгорешен тиган.
Нарежете на ивици и смесете със зеленчуците.
Поръсете с дресинг от намачкано авокадо, лайм,ябълков оцет,зехтин и сол.
Салатата е най-подходяща за обяд.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Салата от червено цвекло
Пъстрата руска салата
Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук