Пъстра салата с рукола и пушена пъстърва

Свежа и засищаща

2.33 от общо 3 гласа
20 мин.
Необходими продукти

150 г рукола
150 г пушена пъстърва
1 грейпфрут
1 авокадо
1/4 глава червен лук
2 с. л. студено пресован зехтин
2 ч. л. сок от лимон
сол на вкус

Начин на приготвяне:

Грейпфрутът се филетира. Авокадото се реже на дълги тънки парчета. 

Лукът се реже на полумесеци. Филетата от риба се накъсват. 

В купа се смесват руколата, рибата, лукът, авокадото и грейпфрутът. 

Лимоновият сок се разбърква добре със зехтина и сол на вкус. 

Салатата се овкусява с дресинга и се поднася.

Прочетете още:

Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти