Необходими продукти:
5 яйца
1/3 чаена чаша майонеза
4 резена бекон
2 супени лъжици настърган чедър
1 супена лъжица горчица
червен пипер
Начин на приготвяне:
Сваряваме яйцата, охлаждаме ги и ги обелваме. Разрязваме ги внимателно по дължина и отстраняваме жълтъците. В тиган запичаме до златисто парчетата бекон.
След това в купа смесваме намачканите жълтъци, нарязаният на много малки парченца бекон, чедъра, майонезата и горчицата. Разбъркваме съставките добре.
С помощта на лъжица или шприц напълваме яйчените половинки с продуктите и ги поръсваме с червен пипер. Поднасяме ордьоврите веднага или ги съхраняваме в хладилник.
Пикантни яйца с бекон и чедър
Винаги са добре дошли на трапезата ни
9412