Необходими продукти:
100 г сварено цвекло
5 пъдпъдъчи яйца
50 г бейби спанак
50 г рукола
2 стръка пресен лук
10 г кашу за поръсване
за дресинга:
3 с. л. зехтин
сока от половин лимон
2 щипки сол
2 с .л. оцет
Начин на приготвяне:
Сварете или изпържете яйцата.
Нарежете цвеклото на шайби и го смесете със спанака, руколата и нарязания пресен лук.
В купичка смесете зехтин, сока от половин лимон, сол и оцет.
Овкусете салатата с дресинга и поръсете с кашу.
Да ви е сладко!
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Пъстрата руска салата
Традиционна и леко пикантна салата
3 нови начина да сервираме салата
5-те съставки на идеалната салата
Щедра зеленчукова салата със сос „Хиляда острова“
Бърза зелена салата с маринован лук