Необходими продукти:
2 картофа
2 с. л. консервирана царевица
2 ябълки
100 г кашкавал
50 г шунка
2 с. л. майонеза
1 ч. ч. кисело мляко
сол, черен пипер и горчица на вкус
Начин на приготвяне:
1. Картофите се белят, нарязват се наситно и се варят около 15 минути в подсолена вода, след което се пекат около 10 минути на 200 градуса.
2. Ябълките, кашкавалът и шунката се режат на кубчета и се смесват в купа с картофите, царевицата, млякото, майонезата, горчицата, солта и пипера.
Всичко се разбърква и се сервира.
Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!
Други рецепти:
Как се е появила шопската салата?
5-те съставки на идеалната салата
Салатено зелено
Коя е салатата на 2015?