Начало Вкусно Основни

Поширана пъстърва с пресен лук

Лесна и интересна рецепта в азиатски стил

Поширана пъстърва с пресен лук Снимка: vbox7.com

Необходими продукти: 4 пъстърви 100 мл оризово вино „Мирин“ 100 мл светъл соев сос 50 мл олио 50 г пресен джинджифил 1 връзка пресен лук 2 с. л. захар Начин на приготвяне: Рибите се филетират. ...

Прочети цялата статия
Телешки ребра с пюре от пащърнак

Телешки ребра с пюре от пащърнак

Поднесени с богата гарнитура

Необходими продукти: 1,5 кг телешки ребра 200 мл тъмна бира 30 г краве масло 2 скилидки чесън 1 малка глава лук 2 стръка магданоз 2 стръка мащерка 1 стрък лимонова трева 1 с. л. доматен концентрат 1 с. л. сос „Шрирача“ сол и черен пипер на вкус олио за мазане за гарнитурата: 1 кг...

Прочети цялата статия
Вкусен обяд за четирима

Вкусен обяд за четирима

Пикантно месно руло

Необходими продукти: 800 г. кайма смес 2 яйца 70 г. галета 1 глава лук 1 зелена чушка 3 скилидки чесън 100 мл. прясно мляко 1 с. л. дижонска горчица 1 с. л сос "Уорчестър"  1 ч. л. сос "Табаско" 1 с. л. сушен магданоз 1 с. л. сушен див лук 2 с. л. зехтин 1 ч. л. сол 1/2 ч....

Прочети цялата статия
Ефектен пълнен хляб

Ефектен пълнен хляб

Бърза идея за апетитна вечеря

Необходими продукти: 1 кръгъл хляб с дебела кора (около 500 г) 300 мл животинска сметана 300 г козе саламурено сирене 100 г бекон 80 г краве масло 4 яйца бялата част от 4 стръка праз 4 стръка мащерка 2 скилидки чесън 2 с. л. дижонска горчица сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: С нож...

Прочети цялата статия
Телешко бонфиле в медено-горчичен сос

Телешко бонфиле в медено-горчичен сос

Броени минути за впечатляващо вкусен краен резултат

Необходими продукти: 400 г телешко бонфиле 50 г мед 60 мл бял балсамов оцет 50 мл зехтин 2 с. л. дижонска горчица 2 с. л. запечен сусам 1/2 ч. л. кориандър на зърна 1/2 ч. л. къри на прах 1/2 ч. л. чили на прах сол на вкус за гарнитурата: 300 г грах 40 г краве масло 1 скилидка чесън 1 стрък...

Прочети цялата статия
Пилешки дробчета с бекон и шамфъстъци

Пилешки дробчета с бекон и шамфъстъци

Прави се много лесно и си подхожда с чаша вино

Необходими продукти: 500 г охладени пилешки дробчета (почистени) 100 г бекон 80 г белени шамфъстъци (сурови) 60 г зелени маслини (без костилки) 50 г краве масло 350 мл червено десертно вино 50 мл олио 4 филета аншоа 1 глава червен лук 1/4 връзка магданоз 2 стръка мащерка черен пипер на вкус Начин ...

Прочети цялата статия
1|2|3|>

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.