Необходими продукти:
400 гр. свински флейки
400 гр. моркови
2 с. л. мед
мента
сол
черен пипер
зехтин
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на лентички и го овкусете с мента, черен пипер, зехтин и мед.
Оставете го да постои в хладилника за 20-30 минути, за да поеме ароматите.
Нарежете морковите на тънки лентички и поръсете зеленчуковите с черен пипер и зехтин. Запържете в тиган, добавете лъжица мед и изчакайте да се карамелизират.
В същия тиган запържете и месото. Преди да сервирате поръсете с прясна мента.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Спагети със свинско месо
Пълнени камби със свинско
Печено свинско каре с маково семе
Свинско с фъстъци за 20 минути