Необходими продукти:
1 кг. свински гърди
микс от подправки за барбекю
1 с. л. черен пипер
1 л. кетчуп
Начин на приготвяне:
Нарежете свинските гърди и ги оваляйте в микс от подправки, препоръчваме червен пипер, черен пипер, сол и лук на прах.
Всяка страна трябва да е хубаво покрита с подправки.
Подредете месото в тава, намажете го с кетчуп и пъхнете във фурна на 180 градуса.
Когато гърдите хванат коричка, отново намажете с кетчуп и печете до готовност.
Сервирайте с гарнитура по избор.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Спагети със свинско месо
Пълнени камби със свинско
Печено свинско каре с маково семе
Свинско с фъстъци за 20 минути