Рибни рулца

Загрявка преди Никулден

Рибни рулца
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Продукти:бял хляб (за тостер)
дребна прясна риба (сардина, аншоа, цаца, херинга и др.)
1 връзка магданоз
1 връзка копър
2 скилидки чесън
1 кафена чаша олио
няколко стръка целина
разбито яйце за паниране

Приготвяне:
С пасатор направете гладък сос Песто от 1 връзка магдано, 1 връзка копър, няколко стръка целина, 2 скилидки чесън и 1 кафена чаша олио. Подправете със сол на вкус. Измийте и почистете рибата като отстраните костите и вътрешностите и оставите само филетата, които се посоляват.

Изрежете корите на филийките хляб и леко ги разточете с точилка. Намажете ги с пестото, сложете в средата рибното филе и завийте на руло. Готовите хлебни рулца опаковайте в найлоново фолио и ги стегнете добре, за да добият желаната форма. Сложете ги във фризера за 15 минути. След това отстранете фолиото, оваляйте ги в разбитото яйце и ги изпържете в загрято олио до зачервяване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти