Пъстърва с лук и бадеми

Колкото искаш полезни качества

Пъстърва с лук и бадеми
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:
по 1 прясна пъстърва на порция
червен лук
лимон
филирани бадеми
магданоз
краве масло
сол
черен и бял пипер

Начин на приготвяне:
Измиваме пъстървата и я осоляваме.

В коремната кухина на всяка риба поставяме червен лук, нарязан на едри полумесеци, резенчета лимон, стръкчета магданоз и филирани бадеми.

Подправяме ястието с двата вида пипер.

За финал завиваме стегнато всяка пъстърва в алуминиево фолио и печем 25 минути в умерена фурна, като последните пет от тях разтваряме фолиото, за да може рибата да се зачерви леко отгоре.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти