Пилешки рула с прошуто и сирене

Питателно и вкусно!

0 от общо 0 гласа
60 мин.
Необходими продукти

4 обезкостени пилешки бутчета

1 с.л. горчица

зехтин

сол

прясна майорана

1 с.л. майонеза

слайсове прошуто

кашкавал

гхи

Начин на приготвяне:

1. Начукайте бутчетата на пържоли. Сложете ги в дълбок съд и добавете горчица, зехтин, майонеза, сол и листенца майорана. Разбъркайте добре, като втриете продуктите в месото. Оставете месото да се маринова 30 минути.

2. Нарежете кашкавала на пръчици. Разделете слайсовете прошуто на две. Пригответе си клечки за зъби.

3. Разгънете всяка пилешка пържола и в единия ѝ край поставете 2-3 пръчици сирене и 1/2 слайс прошуто. Навийте на руло и го затворете, като промушите няколко дървени клечки.

4. Загрейте силно грил-тиган. Разтопете малко масло гхи и поставете пилешките рула в него и ги изпечете от всички страни до готовност.

5. Сервирайте пилешките рула с гарнитура от печен боб с домати.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти