Необходими продукти:
4 пилешки бутчета
2 с. л. зехтин
1 с. л. мед
100 мл. бира
бял и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Поставете измитите и подсушени бутчета в дълбок съд и го овкусете с бял и черен пипер.
Поръсете със зехтин и разнесете подправките по цялата повърхност на месото. Оставете ги на престоят 30 минути, за да поемат ароматите.
В подходящ съд смесете добре бирата и меда.
Поставяме бутчетата в тава и ги полейте със сместа. Печете 30-35 минути на 190 градуса.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Вкусен лучник с пиле
Пиле в патладжан на шиш
Пиле къри
Пиле с домати и маслини