400 г пилешко месо
250 г жасминов/ басмати ориз
1 бр. морков
2 стръка пресен чесън
3-4 с.л. олио
1 с.л. къри
300 мл пилешки бульон
1 вр. пресен магданоз
През тази седмица Юлияна Дончева гостува в предаването "На кафе". От понеделник до петък, във всеки един ден, журналистката представя пред Гала 5 от любимите си рецепти.
Днес е ред на пилето по тайландски на Юлияна.
Цялата техника можете да видите във видеото горе - oт официалния канал на "На кафе" във Vbox7.com
Не забравяйте, че оризът не бива да се бърка много, преди да е поел водата.
Приготвяйте рецептата за обяд и избягвайте да я сервирате на вечеря, тъй като комбинацията месо и ориз е тежка за организма преди сън.