600 г пилешко филе
6 обелени, печени червени чушки
4 белени домата
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 люта чушка
1 ч.л. пушен червен пипер
2 стръка босилек
3–4 стръка магданоз
60 г краве масло
2 с.л. брашно
сол и пипер меланж на вкус
Начин на приготвяне:
1. Наситнете лука и чесъна. Нарежете месото на кубчета, поръсете със сол, пипер меланж и брашно и запържете в загрято масло до полуготовност.
2. Извадете от съда и запържете лука и чесъна.
3. Когато омекнат зеленчуците, прибавете нарязаните печени чушки и цялата люта чушка, предварително надупчена.
4. Сложете и доматите, нарязани на кубчета, поръсете със сол и пушен пипер. Гответе 10 минути и сложете пилето.
5. Гответе за кратко и сервирайте ястието с наситнени магданоз и босилек.