Необходими продукти:
1 глава лук
2 с. л. олио
300 гр. кайма
1 ч.ч. червен боб
1 ч.ч. бял боб
1 ч.ч. царевица
1 ч.ч. от консерва домати
сол
черен пипер
лют червен пипер
връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Първата стъпка от приготвянето на пикантната гозба е нарязването и запържването на лука.
Когато се позапържи, добавяме и каймата и започваме да разбъркваме докато не започне да става на трохи.
Тогава добавяме всичките зеленчуци.Белия боб, червения боб, царевицата, доматите, подправките и разбъркваме.
Оставяме ги да покръкрят около 15 минути. За финал добавяме магданоз.
След това пикантният чили боб е готов за сервиране.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Рецепти за фасул:
Смилянският боб
Защо бобовите храни са толкова полезни?
Как да готвим зелен фасул
Паниран смилянски фасул
Зелен фасул на фурна
Разкошен фасул