Тази рецепта е много лесна за изпълнение.
Всички качества и аромати на сьомгата, зеленчуците и подправките се запазват. Така поднесено, блюдото е много изненадващо за вашите близки или гости. Запазва се за дълго време топло и сочно.
Необходими продукти:
4 котлета сьомга или филета
4 стръка зелен лук
1 червена чушка
1 жълта чушка
4-5 стръка копър
10 пресни листа босилек
4 лимонови резена
смес от лют пипер на вкус
бяло вино за поръсване
зехтин за намазване
морска сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете предварително лука и подправките на ситно, чушките на ивички. Подгответе 4 листа хартия за печене.
Прегънете всеки лист, очертайте 1/2 сърце, което е по-широко в основата си.
Разгънете четирите листа. Овкусете сьомгата с пипер, разпределете подправките и чушките върху хартията в едната 1/2 на сърцето. Поставете рибата, добавете още от продуктите, поръсете с вино.