
Основни
Избери категория
-
Омлет с аспержи и пармезан
Ако има нещо по-добро от пухкав и дебел омлет натюр, това е омлет с добавки – аспержи,... -
Кордон бльо с пилешко филе
Кордон бльо е изискано и в същото време лесно за приготвяне ястие. Направите ли го веднъж, със... -
Мусака в гювече
Рецептата за мусака в гювече предлага един малко по-различен начин за приготвяне на мусака, но... -
Хрупкаво пиле
Пърженото пиле се брои за не особено полезно, но пък е много вкусно и си струва от време на време... -
Сьомга с лимон, пармезан и аспержи
Ароматната сьомга с лимон, пармезан и аспержи е рецепта за начинаещи кулинари и за мързеливи... -
Филе от патица с горгонзола, сушени сливи и орехи
Изисканото филе от патица, при това със сос от синьо сирене, не е нещо, което се готви всеки ден....