Основни
Избери категория
-
Задушено филе от акула
Колко често готвите акула? Колко често готвите риба? Ако искате да разнообразите обичайните рибни... -
Лемак с телешко
Тази рецепта представя типичен начин за приготвяне на ястие от сингапурската кухня. Първо се... -
Татарски шишчета
Всички, които обичат месо, ще оценят тези татарски шишчета. В тях определено има какво да се яде.... -
Агнешки кебап
Както е известно, кебапът изисква предварителна подготовка - месото да се маринова, да се... -
Кюфтета от крема сирене
Вкусното крема сирене обикновено го мажем на филийка за децата или пък го ползваме за крем, когато... -
Лепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес ...
