Основни
Избери категория
-
Дроб сарма
Странно е защо си правим дроб сарма основно около Великден. Основната съставка за нея –... -
Пълнени камби с ориз и калмари
Пълнени камби, но не с кайма или яйца и сирене, а с ориз и калмари. Плънката за тези... -
Пиле Брес с полента и трюфели
Рецептата представя месото на кокошките от порода Брес, което се отличава с нежна структура и... -
Печено пиле с лимоново-маслен сос
Печеното пиле и ломонът са страхотна комбинация, затова по всяко време от годината можете да... -
Руло от кайма със спанак и сирене
Тази рецепта е пролетна версия на руло от кайма, в което, вместо традиционния микс от зеленчуци и... -
Печена сьомга по два начина
Сьомгата е източник на най-ползените и нужни на тялото ни антиоксиданти. Консумирането на този вид...