Основни
Избери категория
-
Кюфтета от крема сирене
Вкусното крема сирене обикновено го мажем на филийка за децата или пък го ползваме за крем, когато... -
Лепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес ... -
Дроб сарма
Странно е защо си правим дроб сарма основно около Великден. Основната съставка за нея –... -
Пълнени камби с ориз и калмари
Пълнени камби, но не с кайма или яйца и сирене, а с ориз и калмари. Плънката за тези... -
Пиле Брес с полента и трюфели
Рецептата представя месото на кокошките от порода Брес, което се отличава с нежна структура и... -
Печено пиле с лимоново-маслен сос
Печеното пиле и ломонът са страхотна комбинация, затова по всяко време от годината можете да...